Home » Spuma de pepene galben

Spuma de pepene galben

spuma_de_pepene_galben

Puneți gelatina într-un vas împreună cu sucul de portocale.
Lăsați-o să se înmoaie.
Adăugați lichiorul sau dacă nu doriți să folosiți lichior, înlocuiți tot cu suc de portocale.
Amestecați totul pe foc mic, până la dizolvarea completă a gelatinei.
Pepenele tăiat cuburi, îl mixați cu ajutorul unui robot de bucătărie, împreună cu zahărul și sucul de lime.
Turnați amestecul obținut peste gelatină.
Încorporați iaurtul și lăsați totul la rece.
Serviți în pahare cu fulgi de migdale și frișcă.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

spuma_de_pepene_galben.jpg

1,2 kg pepene galben
2 linguri gelatină
60 ml suc de potrocală
60 ml lichior portocale ( opțional)
3 linguri zahăr
3 linguri zeamă lime
120 g iaurt

Este sezonul celor mai aromate fructe. Profitați de pepenele galben și pregătiți un desert unic și răcoritor.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.