1.Spală sfecla în coajă și pune-o în cuptorul încins pentru 45 de minute sau până se înmoaie ușor.
2.Curăță de coajă și pune sfecla curățată într-un blender. Mixează de câteva ori.
3.Adaugă smântâna sau brânza mascarpone, un praf de sare și oțetul și mai mixează de câteva ori până obții o spumă fină și cremoasă.
4.Pune spuma de sfeclă în pahare și rade deasupra ou fiert. Presară piper după gust și lasă la frigider un sfert de oră înainte de a servi.
credit foto: © zoryanchik – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
500 g sfeclă
2-3 linguri cu smântână/mascarpone
1 linguriță cu oțet balsamic
1 ou fiert
sare
piper alb
Un antreu aparent sofisticat, dar simplu de preparat și surprinzător.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu