- Puneți gălbenușurile de ou într-un castron din oțel inoxidabil.
- Adăugați muștarul și fiuleurile de anșoa tocate.
- Se amestecă bine, apoi se adaugă ketchup, sosul Worcestershire si Tabasco după gust.
- Presărați piper și amestecați din nou.
- Adăugați coniacul, caperele, castraveții tocați și pătrunjelul.
- Amestecați cu mâinile și apoi acoperiți cu foile alimentară.
- Lăsați vasul la rece pentru 30 minute, timp în care carnea își va lua toate aromele.
- Repartizați carnea cu ajutorul unui inel de bucătărie, pe 6 farfurii, formând discuri egale.
- Serviți cu cartofi prăjiți și pâine prăjită.
Credit Foto: Fotolia/ Jérôme Rommé
Poza principala
- 2 gălbenușuri ouă
- 2 linguri muștar Dijon
- 4 fileuri anchoa, mărunțite
- 2 linguri ketchup
- 1 lingură sos Worcestershire
- sos Tabasco
- piper negru
- 28 ml cognac
- 1 ceapă mică, tocată fin
- 56 g capere
- 56 g castraveți murați
- 4 fire pătrunjel, tocat mărunt
- 560 g carne tocată vită
- 4 felii pâine albă, prăjită
O rețetă elegantă pentru cunoscători dar și pentru curajoși.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu