Bucatarii internationale

Reteta omleta frantuzeasca

  1. Puneți la încins o tigaie cu diametrul de 20 cm.
  2. Amestecați ouăle cu furculița într-un castron și încorporați parmezanul împreună cu tarhonul.
  3. Puneți în tigaie o bucată de unt să sfârâie și turnați ouăle.
  4. Lăsați omleta să facă câteva bule, apoi cu o furculiță trageți de margini încet pentru a distribui și ouăle nefăcute în tigaie.
  5. Agitați tigaia înainte și înapoi pentru a amesteca complet omleta.
  6. La final adăugați și cealaltă bucată de unt și acoperiți omleta cu hârtie de copt pentru câteva secunde.
  7. Serviți imediat cu brânză Gruyere și ceapă tocată.

Credit Foto: Thinkstock

Poza principala

omleta_frantuzeasca.jpg

  • 3 ouă organice, la temperatura camerei
  • 2 bucăți unt
  • 1 linguriță parmezan ras
  • 2-3 frunze tarhon tocat
  • 1 lingură ceapă verde, tocată mărunt
  • 3 linguri brânză Gruyere
Una din cele mai sănătoase alegeri pentru micul dejun este oul, de această dată într-o omletă gustoasă din bucătăria franțuzească.
Numar de portii
1
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE