In ultimii ani, bucurestenii se bucura tot mai mult de festivaluri cu muzica buna si mancare de calitate, iar conceptul de street food prinde din ce in ce mai bine in Romania. Pentru a afla ce este...
eCuisinisti de top
Gabriela Simion este un blogger care călătorește foarte mult și care încântă privirile cititorilor cu cele mai savuroase și inedite preparate culinare din...
De vorbă cu Chef Radu despre aromele Italiei, despre întoarcerea în țară după 15 ani, dar și despre secretul pastelor făcute în casă. 15 ani de experienta in...
Dr. Douglas Graham, unul dintre părinții mișcării raw moderne, vine în România, pe 20 mai, pentru evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports. British...
Am stat de vorba cu Mihaela Sava, carismatica Mihaela care este autoarea blogului LaPrajiturEla. Am discutat despre planuri de viitor, experienta de la BakeOff...
Am stat de vorba cu Cristina Cioran de la care am aflat ca are o adevarata pasiune pentru bucatarie. Gateste destul de des si are o slabiciune pentru...
Am stat de vorba cu Eliza Durac, fondatoarea magazinului specializat in ulei de masline de inalta calitate. Ne-a povestit cum putem recunoaste un ulei de...
Romanii au devenit din ce in ce mai interesati de cultura gastronomica si diferitele bucatarii ale lumii, astfel incat ne putem bucura de o adevarata crestere...
Astazi, l-am invitat pe Chef FOA (Florin Scripca) sa ne povesteasca mai multe despre conceptul de street food si cum se diferentiaza acesta de fast food, dar...
Am stat de vorbă cu Dana Burlacu Visternicu, care este Food blogger din 2011 și Food ambassador Romania la Food Revolution Community din 2013. Coordonator al...