eCuisinisti de top Slowly Veggie Stiri

(P)Dr. Douglas Graham, unul dintre părinții mișcării raw moderne, vine în România, pe 20 mai, pentru evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports.

Dr. Douglas Graham, unul dintre părinții mișcării raw moderne, vine în România, pe 20 mai, pentru evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports.

British School of Bucharest va găzdui, pe 20 mai, între 10:00 – 18:00, evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports, care va aduce în discuție soluții pentru un stil de viață sănătos, atât prin nutriție, cât și prin sport.

Evenimentul va aduce in discutie soluții pentru un stil de viață sănătos, atât prin nutriție, cât și prin sport. Dr. Douglas Graham, atlet de-o viață și adept al mișcării raw din 1978, mentor al sportivilor de clasă mondială și al antrenorilor din întreaga lume, este autorul a numeroase cărți despre sănătate și alimentație raw și a împărtășit strategiile sale de succes cu publicul larg în cadrul a peste 4.000 de prezentări în întreaga lume. Recunoscut ca unul dintre părinții mișcării moderne raw, dr. Graham a colaborat cu nume mari din aproape toate sporturile și divertisment, printre care se numără legenda tenisului Martina Navratilova, dar și actrița Demi Moore.

In cartea sa, “Dieta 80/10/10”, Dr. Graham prezinta o alta perspectiva a dietei raw vegane, una care optimizeaza beneficiile totale asupra starii mentale si fizice.

Intrebat care este primul pas pentru a incepe, Dr. Douglas Graham ne-a spus: “Cititi cartea Dieta 80/10/10. Mancati o masa de fructe pentru micul dejun si, ideal, o alta masa de fructe pentru pranz. Aveti INTOTDEAUNA cel putin niste fructe si o salata la cina. Acesta este un inceput minunat.”.

Dieta 80/10/10 este o abordare cu continut redus de grasimi pentru veganismul raw, promovat de dr. Douglas Graham, un veteran in domeniul alimentatiei sanatoasa si atletismului. Practic, aceasta versiune a dietei raw vegane recomanda obtinerea a cel putin 80% din totalul caloriilor din carbohidrati (de obicei fructe dulci), in timp ce limiteaza atat grasimea cat si proteinele la mai putin de 10% din totalul caloriilor, fiecare.

Dr. Graham subliniaza importanta exercitiilor, atletismului, luminii solare si a unei varietati de alte obiceiuri de lifestyle care sustin aceasta dieta, pentru promovarea unei stari de sanatate optime.

“Eu mi-am dorit sa fiu sanatos, apt fizic si, in acelasi timp, sa fiu fericit cu dieta aleasa, ca nu cumva sa fiu tentat sa deraiez de la program. Am realizat toate astea si chiar mai mult.” a subliniat Dr. Graham legat de factorii pe care i-a luat in considerare in elaborarea programului sau.

Pro-uri ale Dietei 80/10/10:

  • Multi sportivi au raportat performante imbunatatite.
  • Este perfecta pentru persoanele carora le place sa manance fructe.
  • Dietele cu continut scazut de grasimi sunt asociate cu un risc redus de boli de inima si de diabet.
  • Mai bogata in nutrienti decat dietele vegane cu continut scazut de grasimi, care includ si alimentele gatite.
  • Incurajeaza consumul de fructe si legume.
  • Incurajeaza un stil de viata activ fizic.
  • Excelenta ca o dieta de detoxifiere pe termen scurt.
  • Pregatirea preparatelor este usoara.

Dieta 80/10/10 are rezultate excelente in cresterea energiei, imbunatatirea digestiei, rezultatelor sportive si starii mentale, in reducerea poftelor alimentare si a greutatii. Unii dintre adeptii acestei diete sunt legenda tenisului Martina Navratilova, marele basketbalist Ronnie Grandison, maratonistul Michael Arnstein, dar și binecunoscuta actrița Demi Moore.

Participanților la evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports. li se ofera toate motivele să petreacă o zi minunată, în aer liber, într-o locație fermecătoare, învățând despre nutriție și un stil de viață sănătos de la un speaker inspirațional și participând la activități distractive.  Temele de discutie atinse de Douglas pe parcursul zilei sunt: Calea sănătoasă pentru a pierde în greutate ușor și rapid, Cum să fii sănătos și să te bucuri de asta în fiecare zi, Cum să devii mai puternic, fără a deveni mai mare și Importanța antrenamentului de forță pentru toate sporturile.

Intrarea este gratuită, în baza înregistrării participării pe site-ul British School of Bucharest, în secțiunea specială dedicată evenimentului:

http://www.britishschool.ro/back-to-natural-nutrition-and-sports.html.

 

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE