Tai stiuca in bucati mari. Cureti cepele si le tai marunt, incingi untul intr-o tigaie mare si prajesti in el cepele.
Adaugi stiuca si o prajesti bine in unt. Torni deasupra bere. Dregi cu sare si piper, apoi lasi 10 minute la foc mic.
Speli verdeata, o scurgi si o tai grosolan, o amesteci cu 150 ml de zeama de peste in tigaie si astepti sa dea in clocot, apoi iei tigaia de pe aragaz.
Adaugi bucatile de peste, lasi sa se raceasca un pic si servesti imediat. Nu uita sa pui pe masa cartofi sarati si bere neagra.
Sursa: Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
o stiuca de lac de circa 1 kg (gata de gatit)
150 g unt
500 ml bere neagra
2 cepe
o legatura de patrunjel
o legatura de cerfoi
150 ml zeama de peste
sare, piper macinat
Iata un preparat care de trimite imediat cu gandul la verile din Delta Dunarii.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu