PASUL 1 Taie capetele pestelui, apoi baga usor degetele pe sub piele. Trage usor pielea, cu atentie in dreptul aripilor, unde trebuie sa tai. Cand ajungi la coada, tai si intorci pielea.
PASUL 2 Fierbe ficateii, lasa-i sa se racoreasca, apoi amesteca-i in blender cu painea, oualele si patrunjelul. Adauga nucile pisate si rosia tocata marunt.
PASUL 3 Potriveste de sare si piper, eventual boia iute. Umple stiuca astfel incat sa revina la forma initiala. Pune capac dintr-o felie de cartof fixata cu scobitori.
PASUL 4 Pune in tava apa, ulei (in cantitati egale), morcovi rondele si ceapa pestisori. Fixeaza capul tot cu scobitori. Da stiuca umpluta la cuptor la foc potrivit.
Revista FEMEIA DE AZI
1-2 stiuci (1,5 kg) curatate de solzi si intestine
100 g nuci pisate
1 legatura patrunjel verde
2 felii de paine inmuiate in lapte
1 rosie
2 oua
300 g ficatei de pasare
sare, piper negru, ulei
morcovi, ceapa
1 cartof
Adaugă comentariu