Home » Aperitive, salate, sosuri » Stromboli, rulada italieneasca
Aperitive, salate, sosuri

Stromboli, rulada italieneasca

1.Întinde aluatul pe masa înfăinată. Pune deasupra feliile de șuncă și presară jumătate din mozzarella, apoi frunzele de spanac, bucățelele de carne, ardeiul și măslinele tăiate mărunt.

2.Presară restul de mozarella și rulează cu atenție. Așază stramboli pe tava tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei.

3.Cu un cuțit cu lama subțire, crestează ruloul deasupra, din loc în loc, și dă la cuptorul încins pentru 30-40 de minute. 

4.Lasă-l pe un grătar să se răcorească și feliază-l. Servește stromboli, rulada italienească, imediat, alături de o salată verde.

sursa foto: www.bhg.com

 

Pizza turcească

Poza principala

stromboli_mica.jpg

400 g aluat de pizza 

2 linguri cu ulei de măsline

120 g șunca

120 g mozzarella

100 g frunze de spanac

120 g carne de pui/curcan gătită

½ ardei gras 

50 g măsline kalamata

1 ou

 

Pizza cu vinete și ciuperci

Seamana cu pizza si este la fel de gustoasa. Daca nu chiar mai buna!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.