1.Întinde aluatul pe masa înfăinată. Pune deasupra feliile de șuncă și presară jumătate din mozzarella, apoi frunzele de spanac, bucățelele de carne, ardeiul și măslinele tăiate mărunt.
2.Presară restul de mozarella și rulează cu atenție. Așază stramboli pe tava tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei.
3.Cu un cuțit cu lama subțire, crestează ruloul deasupra, din loc în loc, și dă la cuptorul încins pentru 30-40 de minute.
4.Lasă-l pe un grătar să se răcorească și feliază-l. Servește stromboli, rulada italienească, imediat, alături de o salată verde.
sursa foto: www.bhg.com
400 g aluat de pizza
2 linguri cu ulei de măsline
120 g șunca
120 g mozzarella
100 g frunze de spanac
120 g carne de pui/curcan gătită
½ ardei gras
50 g măsline kalamata
1 ou
Adaugă comentariu