Intr-un castron, amesteca energic crema de branza cu un ou, 100 g zahar si o lingura cu gris.
Separat, curata rubarba, tai-o cubulete si trage-o in 25 g de unt topit. Las-o sa se racoreasca.
Intre timp, topeste restul de unt si unge usor foile de placinta. Asaza-le apoi unele peste altele.
Intinde crema de branza si acopera cu rubarba. Ruleaza bine si asaza strudelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
1 pachet cu foi de placinta
500 g rubarba
100 g unt
200 g crema de branza
1 ou
100 g zahar
1 lingura cu gris
Considerata de unii leguma, iar de altii fruct, rubarba se cultiva si la noi, in zona Brasovului. Este saraca in calorii, doar 16/100 g, si bogata in fosfor, potasiu, magneziu, fi er, zinc si vitamina C.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu