Home » Promo » Ştrudel cu varză şi cârnaţi
Promo

Ştrudel cu varză şi cârnaţi

1. Amestecă făina cu drojdia și un praf de sare. Toarnă treptat apă rece, până obţii un aluat potrivit de moale. Acoperă-l cu un șervet și lasă-l la dospit aproximativ 15 minute.

2. Călește ceapa. Adaugă varza tocată și lasă pe foc până scade bine. La final, potrivește gustul de sare și piper.

3. Din aluat, întinde o foaie cât se poate de subţire. Unge-o cu ulei și la margine așază un strat de varză. Din loc în loc, pune cârnaţii rumeniţi.

4. Rulează și așază ștrudelul într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie de copt. Coace la cuptor 30 de minute. Taie numai după ce s-a răcorit.

 

Ștrudel cu mere

Poza principala

strudel_varza_mic.jpg

pentru aluat:

250 g făină

15 g drojdie

sare

 

pentru umplutură:

1 varză albă

6 cârnaţi picanţi

1 ceapa

ulei de măsline

piper

 

Ștrudel cu piept de pui

Ştrudelul cu varză şi cârnaţi este un preparat delicat, gustos şi apetisant, numai bun pentru impresionat musafirii.
Numar de portii
6
Calorii
250
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE