Home » Deserturi & băuturi » Suc de piersici (reteta de casa)
Deserturi & băuturi

Suc de piersici (reteta de casa)

1. Spală pierscile și curăță-le de pieliță. Scoate sâmburele și taie piersica  felii groase. 

2. Pune-le într-un blender împreună cu zeama de limetă și mixează foarte, foarte bine.

3. Adaugă apă rece și mai mixează de câteva ori.

4. Opțional, adaugă mierea și scorțișoara. 

5. Servește imediat.

credit foto: © meteo021 – Fotolia.com

Cocktail de suc de fructe

Poza principala

suc_de_peirsici_fotolia_66598955_subscription_xxl.jpg_c_meteo021_-_fotolia.com_mica.jpg

6 piersici foarte coapte

500 ml apă rece

1 lingură cu zeamă de limetă (sau lămâie)

1-2 linguri cu miere (opțional)

scorțișoară (opțional)

 

Suc de roșii

Rapid, hrănitor și sănătos, sucul de piersici este băutura verii pe care trebuie să o încerci!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.