1.Suc rubiniu Amesteca intr-o carafa sucurile si da la frigider pentru jumatate de ora. Decoreaza, dupa preferinta, cu felii dulci de mar si serveste celor dragi.
2.Suc mentolat de pepene Pune pepenele si frunzele de mentra intr-un blender si mixeaza-l bine. Pune apoi la congelator pentru o ora. Umple apoi paharele pana la jumatate, completeaza cu vin proseco si decoreaza, dupa preferinta, cu o fasie de pepene.
3.Limonada pasiunii Pune intr-un blender cuburi de mango si paseaza-le bine. Adauga sucul de portocale si lamaie, apoi sucul de fructul pasiunii. Dilueaza cu apa minerala, dupa gust, si toarna in paharele racite in prealabil.
suc rubiniu
250 ml suc de mere
250 ml suc de zmeură combinat cu suc de merisoare
Suc mentolat de pepene
750 g pepene roşu
2 frunze de mentă
Limonada pasiunii
1 mango
2 portocale
1 lămâie
apă minerală
Adaugă comentariu