1. Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu unt 4 vase individuale termorezistente.
2. Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele si sed omogenizeaza compozitia.Albusuri se bat spuma cu putina sare apoi se inglobeaza, cu spatula, in compozitia precedenta. Imparte comozitia de sufleu in cele 4 vase si se da la copt 15-20 minute.
2. Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele si sed omogenizeaza compozitia.Albusuri se bat spuma cu putina sare apoi se inglobeaza, cu spatula, in compozitia precedenta. Imparte comozitia de sufleu in cele 4 vase si se da la copt 15-20 minute.
· 100 gr piept de pui, fiert
· 2 rosii, decojite si tocate
· 1 tija de ceapa verde, tocata
· 50 gr crema de branza
· 1 lingurita cimbru, tocat
· sare si piper, dupa gust
· 30 gr pesmet
· 4 oua, separate
· 2 rosii, decojite si tocate
· 1 tija de ceapa verde, tocata
· 50 gr crema de branza
· 1 lingurita cimbru, tocat
· sare si piper, dupa gust
· 30 gr pesmet
· 4 oua, separate
Un fel de mancare rapid si delicios !
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu