1. Pune într-o cratiţă, la foc redus, untul, făina, laptele și amestecă continuu până obţii un sos de consistenţa unei budinci, după care lasă-l să se răcească.
2. Adaugă gălbenușurile și ricotta amestecată cu brânza de burduf, puţin chimen și sare. Încorporează albușurile spumă.
3. Toarnă totul într-un vas termorezistent uns cu unt și coace la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute. Deschide ușa cuptorului doar la final (în caz contrar, sufleul va răsufla).
Sugestie. Folosește pentru copt (și servire) forme individuale din ceramică. Sufleul cu ricotta se va coace mai repede.
Poza principala
Galerie foto
1 cutie cu brânză ricotta
250 g brânză de burduf
4 ouă
50 g unt
2 linguri cu făină
1 cană lapte
chimen
sare
Întotdeauna servește sufleul cu ricotta imediat ce l-ai scos din cuptor.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu