Speli merele, le tai in sferturi, le scoti semintele si le tai in feliute. Le pui intr-un castron la marinat (da, si fructele se marineaza, nu numai carnea!) cu visinele din compot, in sucul de portocale.
Ouale, nectarul de pere, branza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le amesteci bine, cu o lingura de lemn, pana obtii o masa cremoasa.
Adaugi si fructele marinate. Ungi cu ulei o forma de copt termorezistenta si apoi rastorni amestecul de branza. Pui tava in cuptor, la 140° C (treapta 4, temperatura moderata) si coci sufleul circa 40 de minute.
Il poti aduce la masa atat caldut, cat si rece. Daca vrei, pudreaza desertul cu zahar pudra.
Revista FEMEIA.
2 mere mari Ionathan
2 linguri cu visine din compot
2 linguri cu suc de portocale
2 oua
50 g nectar de pere (sau suc mai gros)
250 g branza dulce de vaci
1 varf de sare
3 linguri de gris
1lingurita de praf de copt
1lingurita de ulei, sare
Adaugă comentariu