Supe și ciorbe

Supa bavareza cu bere si ghimbir

  1. Topiți untul într-o tigaie, apoi adăugați făina cernută și amestecați continuu la foc mic.
  2. Când compoziția prinde o culoare ușor aurie, adăugați berea și asezonați cu un praf de scorțișoară și nucșoară.
  3. Dați ghimbirul pe răzătoare și adăugați-l peste supă.
  4. Mențineți pe foc pentru 15 minute.
  5. Amestecați gălbenușurile de ou cu romul, vinul, zahărul și coaja de lămâie.
  6. Amestecați cu telul până când ingredientele se omogenizează. 
  7. Când supa este gata, dupa cele 15 minute, stingeți focul și adăugați amestecul de ouă in fir subțire, amestecând continuu.
  8. Serviți supa cu bruschete de pâine și unt. 

  Credit Foto: Fotolia/ Maksim Shebeko

Poza principala

supa_bavareza.jpg

  • 50 g unt
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri zahăr
  • 300 ml bere blondă
  • 4 gălbenușuri 
  • 1 lămâie
  • 1 pahar rom alb
  • 1 pahar vin alb
  • 40 g ghimbir proaspăt
  • nucșoară
  • scorțișoară
  • sare
V-ați gândit ca puteți folosi berea și pentru o supă delicioasă?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE