- Topiți untul într-o tigaie, apoi adăugați făina cernută și amestecați continuu la foc mic.
- Când compoziția prinde o culoare ușor aurie, adăugați berea și asezonați cu un praf de scorțișoară și nucșoară.
- Dați ghimbirul pe răzătoare și adăugați-l peste supă.
- Mențineți pe foc pentru 15 minute.
- Amestecați gălbenușurile de ou cu romul, vinul, zahărul și coaja de lămâie.
- Amestecați cu telul până când ingredientele se omogenizează.
- Când supa este gata, dupa cele 15 minute, stingeți focul și adăugați amestecul de ouă in fir subțire, amestecând continuu.
- Serviți supa cu bruschete de pâine și unt.
Credit Foto: Fotolia/ Maksim Shebeko
Poza principala
- 50 g unt
- 2 linguri făină
- 2 linguri zahăr
- 300 ml bere blondă
- 4 gălbenușuri
- 1 lămâie
- 1 pahar rom alb
- 1 pahar vin alb
- 40 g ghimbir proaspăt
- nucșoară
- scorțișoară
- sare
V-ați gândit ca puteți folosi berea și pentru o supă delicioasă?
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu