Home » Supe și ciorbe » Supa chorizo cu ciuperci shiitake si naut
Supe și ciorbe

Supa chorizo cu ciuperci shiitake si naut

  1. Încăzliți o tigaie mai mare și adăugați bucățile de chorizo.
  2. Gătiți pentru aproximtiv 7-10 minute, amestecând frecvent.
  3. Atunci când carnea este ușor rumenită se adaugă ciupercile shiitake tocate și se gptesc împreună pentru 3-4 minute.
  4. Mențineți pe foc până când ciupercile sunt rumenite.
  5. Adăugați ceapa și usturoiul, amestecând frecvent timp de 5 minute până când sunt moi.
  6. Adăugați năutul și supa de vită, lăsați focul la mic, acoperiți vasul cu un capac și gătiți pentru un interval de 30- 60 de minute, până când aromele sunt amestecate.
  7. Adăugați oțetul, sare și piper după gust.
  8. Serviți cu pâine proaspătă și salată verde.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

supa_chorizo_cu_shiitake_si_naut.jpg

  • 150 g chorizo de porc
  • 150 g ciuperci shiitake 
  • ulei măsline
  • 1 ceapă roșie tocată mărunt
  • 2 căței usturoi, tocați mărunt
  • 425 g năut
  • 900 ml supă de vită
  • 2 linguri oțet cidru de mere
  • sare
  • piper măcinat

 

Explozie de arome într-un bol cu supă caldă, aromată și sănătoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.