- Încăzliți o tigaie mai mare și adăugați bucățile de chorizo.
- Gătiți pentru aproximtiv 7-10 minute, amestecând frecvent.
- Atunci când carnea este ușor rumenită se adaugă ciupercile shiitake tocate și se gptesc împreună pentru 3-4 minute.
- Mențineți pe foc până când ciupercile sunt rumenite.
- Adăugați ceapa și usturoiul, amestecând frecvent timp de 5 minute până când sunt moi.
- Adăugați năutul și supa de vită, lăsați focul la mic, acoperiți vasul cu un capac și gătiți pentru un interval de 30- 60 de minute, până când aromele sunt amestecate.
- Adăugați oțetul, sare și piper după gust.
- Serviți cu pâine proaspătă și salată verde.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 150 g chorizo de porc
- 150 g ciuperci shiitake
- ulei măsline
- 1 ceapă roșie tocată mărunt
- 2 căței usturoi, tocați mărunt
- 425 g năut
- 900 ml supă de vită
- 2 linguri oțet cidru de mere
- sare
- piper măcinat
Explozie de arome într-un bol cu supă caldă, aromată și sănătoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu