Legume primăvăratice într-o super supă cremă, gata în 15 minute.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Supă cremă
Ingrediente:
- 1 cub de unt sau câțiva stropi de ulei de măsline
- 1 legătură ceapă verde, tocată
- 3 dovlecei, tocați
- 200 g mazăre cu păstăi, proaspătă sau congelată
- 900 ml supă de legume fierbinte
- 85 g năsturel
- 1 mână frunze de mentă
- 2 linguri iaurt grecesc
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul sau untul într-o tigaie și se adaugă ceapa verde împreună cu dovleceii și se amestecă bine.
- Acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
- Adăugați mazărea și supa de legume.
- Aduceți în punctul de fierbere și lăsați încă 4 minute.
- Îndepărtați de pe sursa de foc, încorporați năsturelul și menta și amestecați până când acestea sunt ofilite complet.
- Treceți amestecul printr-un blender până când prinde o consistență cremoasă, împreună cu iaurtul.
- Distribuiți în boluri și adăugați suplimentar iaurt dacă mai doriți.
- Se servește caldă sau rece.
Iată cum supa cremă este o alegere super rapidă și extrem de sănătoasă.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu