Home » Supe și ciorbe » Supa-crema aromata de morcov
Supe și ciorbe

Supa-crema aromata de morcov

1. Incalziti untul si uleiul intr-o cratita. Caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati usturoiul si ghimbirul si caliti pentru inca 1 minut.
Adaugati morcovul, calind pentru 3 minute. Puneti chimionul si garam masala, amestecati si continuati sa caliti pentru 2 minute, pana simtiti toate aromele cum se intrepatrund.

2. Turnati zeama de legume si lintea si aduceti la fierbere. Fierbeti pentru 2 minute, apoi micsorati focul, acoperiti si mai fierbeti pentru 35 de minute. Amestecati din cand in cand ca sa nu se lipeasca de fundul cratitei. De indata ce lintea este fiarta, opriti focul si folositi-va de un blender sau robot de bucatarie pentru a pasa intreaga compozitie. Asezonati supa crema de morcov dupa gust si serviti cu paine prajita. In zilele de post, aceasta supa ar putea fi alegerea potrivita.

Supa crema de mazare si patrunjel

Salata calda cu orez si morcovi

Poza principala

h_01574617_mica.jpg

10 g unt
10 ml ulei
1 ceapa mica, tocata
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
5 g ghimbir
400 g morcovi, curatati si dati pe razatoare
5 g chimion pisat
15 g garam masala
750 ml zeama de legume
250 g linte rosie
paine prajita, pentru servire

Ce arome, ce mirodenii! Veti vrea, cu siguranta, sa mancati aceasta supa in cel mai mare castron pe care il aveti:)
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.