Home » Supe și ciorbe » Supă-cremă cu legume
Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supă-cremă cu legume

1.Curăţă ceapa, tai-o mărunt și fierbe-o în apă cu un praf de sare. Adaugă morcovii, ţelina, cartofii și rădăcina de pătrunjel tăiate în cubuleţe.

2.Când zarzavatul a început să se înmoaie, adaugă dovlecelul și ardeiul. Lasă pe foc să fiarbă, apoi trece toate legumele printr-o sită. 

3.Subţiază piureul obţinut cu zeama în care au fiert legumele. Lasă-l să dea în câteva clocote, potrivește gustul de sare și adaugă untul. Pune deasupra legumele păstrate. Servește supa cu verdeaţă.

 

Supă cremă de ardei grași

Poza principala

supa_crema_fotolia_18958555_subscription_xl-c_woodsy_-_fotolia.com_mica.jpg

1 kg cartofi

200 g morcovi

1 rădăcină de pătrunjel

1 ţelină

1 ardei gras

1 dovlecel

1 ceapă

1 lingură cu unt

pătrunjel

sare

 

Supa crema de branza cu creveti

Rapida si satioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.