1.Curăţă ceapa, tai-o mărunt și fierbe-o în apă cu un praf de sare. Adaugă morcovii, ţelina, cartofii și rădăcina de pătrunjel tăiate în cubuleţe.
2.Când zarzavatul a început să se înmoaie, adaugă dovlecelul și ardeiul. Lasă pe foc să fiarbă, apoi trece toate legumele printr-o sită.
3.Subţiază piureul obţinut cu zeama în care au fiert legumele. Lasă-l să dea în câteva clocote, potrivește gustul de sare și adaugă untul. Pune deasupra legumele păstrate. Servește supa cu verdeaţă.
Poza principala
Galerie foto
1 kg cartofi
200 g morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
1 ardei gras
1 dovlecel
1 ceapă
1 lingură cu unt
pătrunjel
sare
Rapida si satioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu