Home » Supe și ciorbe » Supă-cremă de albituri
Supe și ciorbe

Supă-cremă de albituri

1. Toacă mărunt ceapa și călește-o 3-4 minute. Adaugă albiturile date pe răzătoare. Lasă-le pe foc trei minute.

2. Pune bucheţelele de conopidă și sărează. Toarnă aproximativ patru căni cu apă. Fierbe totul 15 minute, apoi adaugă cartoful tăiat în cubuleţe. Ţine acoperit, la foc moderat, un sfert de oră.

3. Pasează supa cu mixerul. Ca să fie mai limpede, strecoar-o. Servește supa-cremă de albituri fierbinte, cu un praf de piper negru și crutoane.

 

 

SUGESTIE. Ca supa să aibă un gust mai intens, adaugă 2-3 ciuperci când căleşti legumele!

 

 

Fasole bătută cu boia

Poza principala

supa_crema_de_albituri_mica.jpg

1 conopidă

2 cepe

2 rădăcini de pătrunjel

1 rădăcină de păstârnac mare

1 ţelina

1 cartof

ulei

sare

piper

pătrunjel

 

Supă cremă de dovlecei (de post)

Hranitoare si plina de vitamine, supa-crema de albituri este o alegere gustoasa pentru pranz sau cina.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.