Taiati branza cubulete. Fierbeti zeama de vita pana scade 1/3. Turnati vinul, apoi smantana (ambele feluri) si dati un clocot. Puneti branza Gouda si amestecati mereu, asigurandu-va ca se topeste si nu se lipeste de baza oalei. Potriviti aceasta supa crema de sare si piper. Fierbeti pentru 30 de minute.
Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti crevetii, cate un minut pe fiecare parte. Condimentati-i.
Turnati supa crema de branza in castroane calde si garnisiti cu creveti, patrunjel si branza taiata julienne.
credit foto: Guliver
125 g branza Gouda
500 ml zeama de vita
125 ml vin alb
125 ml smantana lichida
200 g smantana groasa
sare si piper negru proaspat macinat
20 g unt
120g creveti mici, decorticati
sare si piper negru proaspat macinat
cateva frunze de patrunjel
40 g branza Gouda, taiata julienne
Adaugă comentariu