Home » Supe și ciorbe » Supă-cremă de broccoli
Supe și ciorbe

Supă-cremă de broccoli

1.Călește ceapa în unt. Adaugă bucheţele de broccoli, morcovul și rădăcina de pătrunjel tăiate mărunt, apoi stinge cu apa înfierbântată separat și lasă să fiarbă împreună. După ce au fiert, scurge legumele și trece-le printr-o sită.

 
2.Subţiază crema cu un pic din zeama în care au fiert legumele și dă-o într-un clocot.
 
3.Adaugă smântâna bătută cu gălbenușurile și las-o să dea într-un clocot. Adaugă sare și un praf de nucșoară. Servește cu frigărui din mozzarella și roșii cherry.

Poza principala

supa_crema_de_broccoli_mica.jpg

500 g broccoli
750 ml apă
1 ceapă
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
100 g smantana pentru gatit
2 gălbenușuri
2 linguri cu unt
sare
nucşoară

Rafinata si usor de preparat, delicioasa si pe gustul tuturor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.