1.Călește ceapa în unt. Adaugă bucheţele de broccoli, morcovul și rădăcina de pătrunjel tăiate mărunt, apoi stinge cu apa înfierbântată separat și lasă să fiarbă împreună. După ce au fiert, scurge legumele și trece-le printr-o sită.
2.Subţiază crema cu un pic din zeama în care au fiert legumele și dă-o într-un clocot.
3.Adaugă smântâna bătută cu gălbenușurile și las-o să dea într-un clocot. Adaugă sare și un praf de nucșoară. Servește cu frigărui din mozzarella și roșii cherry.
Poza principala
Galerie foto
500 g broccoli
750 ml apă
1 ceapă
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
100 g smantana pentru gatit
2 gălbenușuri
2 linguri cu unt
sare
nucşoară
Rafinata si usor de preparat, delicioasa si pe gustul tuturor.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu