Foto
Thinkstock/ getty images
O rețetă simplă va fi întotdeauna și foarte gustoasă.

Dificultate : ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 kg cartofi ( pentru fiert )
- 1 morcov
- 1/2 fir praz
- 1 linguriță cimbru uscat
- 600 ml lapte vegetal
- 70 g ulei cocos
- sare
- piper măcinat
- 8 felii pâine
- sare ( pentru crutoane )
Modalitate de preparare:
- Curățați prazul, cartofii și restul legumelor.
- Adăugați într-o oală morcovul și prazul tocate mărunt împreună cu uleiul de cocos și căliți la foc potrivit.
- Adăugați cartofii și apă atât cât să acopere legumele, precum și tot laptele vegetal ( orez/ ovăz/ cocos )
- Lăsați supa să fiarbă până când cartoful s-a înmuiat.
- La final adăugați cimbru și treceți supa prin blender pentru a obține o textură cremoasă.
- Potriviți gustul cu sare și piper.
- Eliminați coaja feliilor de pâine și tăiați miezul în cuburi.
- Coaceți în cuptor cuburile, adăugând un praf de sare.
- Serviți supa caldă cu crutoane crocante și aromate.
Facebook Comments
Adaugă comentariu