- Într-o oală turnați supa de pui și încorporați laptele praf.
- Adăugați castanele și lăsați să fiarbă la foc potrivit pentur 20 de minute.
- Feliați ciupercile și tocați ceapa verde.
- Căliți ceapa în ulei încins pentru 5 minutem apoi adăugați ciupercile.
- Rumeniți ciupercile pentru câteva minute.
- Pasați castanele împreună cu supa, în care adăugați jumătate din cantitatea de ciuperci.
- Repartizați supa în boluri și serviți cu ciupercile păstrate și un praf de parmezan.
- Serviți supa caldă.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 60 ml supă pui sau legume
- 500 g castane
- 400 g ciuperci
- 3 linguri lapte praf
- 2 fire ceapă verde
- 1 lingură ulei
- sare
- piper
Aromă, gust și sănătate de toamnă într-un bol cu supă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu