Home » Supe și ciorbe » Supa crema de castane
Supe și ciorbe

Supa crema de castane

  1. Într-o oală turnați supa de pui și încorporați laptele praf.
  2. Adăugați castanele și lăsați să fiarbă la foc potrivit pentur 20 de minute. 
  3. Feliați ciupercile și tocați ceapa verde.
  4. Căliți ceapa în ulei încins pentru 5 minutem apoi adăugați ciupercile. 
  5. Rumeniți ciupercile pentru câteva minute. 
  6. Pasați castanele împreună cu supa, în care adăugați jumătate din cantitatea de ciuperci. 
  7. Repartizați supa în boluri și serviți cu ciupercile păstrate și un praf de parmezan. 
  8. Serviți supa caldă. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

supa_crema_de_castane.jpg

  • 60 ml supă pui sau legume
  • 500 g castane
  • 400 g ciuperci
  • 3 linguri lapte praf
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 lingură ulei 
  • sare
  • piper 
Aromă, gust și sănătate de toamnă într-un bol cu supă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE