Home » Supe și ciorbe » Supa crema de conopida cu cocos
Supe și ciorbe

Supa crema de conopida cu cocos

  1. Puneți într-o tigaie uleiul la încis.
  2. Adăugați ceapa tocată mărunt, presărați sarea și căliți până când se înmoaie, aproximativ 8 minute la foc mic.
  3. Adăugați usturoiul tocat și continuați să gătiți pentru încă 2 minute.
  4. Rupeți conopida în buchețele.
  5. Adaugați-o în tigaie împreună cu supa de legume, coriandru, turmeric, chimionul și un praf de sare după gust.
  6. Când supa atinge punctul de fierbere, lăsați să clocotească la foc potrivit pentru 15-17 minute. 
  7. Când supa este gata, pasați cu ajutorul unui blender vertical până la obținerea unei creme.
  8. Serviți supa caldă cu nuci caju măcinate, pătrunjel tocat și fulgi de chilli uscați.

  Credit Foto: Fotolia/ Hamik

Poza principala

crema_de_conopida_cu_cocos.jpg

  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 cepe albe de mărime medie
  • jumătate linguriță sare de mare
  • 4 căței usturoi
  • 1 conopidă mare ( aproximativ 1 kg )
  • 900 ml supă legume
  • jumătate linguriță coriandru
  • jumătate linguriță turmeric
  • 1 linguriță chimen
  • 250 ml lapte cocos
  • piper negru
  • 150 g nuci caju pentru servit
  • pătrunjel 
  • fulgi chilli

 

Încercați această cremă de conopidă ușor condimentată și combinată cu lapte de cocos. Un deliciu!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.