Home » Supe și ciorbe » Supa crema de conopida cu creveti
Supe și ciorbe

Supa crema de conopida cu creveti

  1. Fierbe buchetele de conopidă în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute.
  2. Scurge-o de excesul de apă.
  3. Pune ceapa impreună cu țelina apio tăiate mărunt să se călească în unt. 
  4. Adaugă supa de legume și lasă la fiert pentru aproximativ 20 minute. 
  5. Adaugă conopida scursă, condimentează cu sare și piper după gust și lasă sa fiarbă pentru încă 10 minute.
  6. Cu ajutorul unui blender, mixează toată compoziția, adaugând și smântâna.
  7. Când supa capătă consistența unei creme, pune din nou la fiert, împreună cu creveții condimentați cu sare și piper. 
  8. Lasă pe foc înca 5 minute. 
  9. Se servește caldă. 

  Credit foto: Fotolia/ sarsmis

Poza principala

supa_crema_conopida_creveti.jpg

  • 1 kg conopidă
  • 300 g creveți ( decorticați) 
  • 50 g unt
  • 800 ml supă legume
  • 1 ceapă
  • 200 ml smântână
  • sare 
  • piper
  • 1 tulpină apio
O combinație interesantă, foarte cremoasă, cu un gust unic și un timp de preparare rapid!
Numar de portii
4-5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.