Home » Supe și ciorbe » Supa crema de conopida cu icre
Supe și ciorbe

Supa crema de conopida cu icre

  1. Spălați conopida și rupeți buchețelele păstrând și o mare parte din cotor.
  2. Fierbeți conopida pentru 3-4 minute în apă cu sare. 
  3. Într-o altă oală, aduceți la fierbere supa de pui sau legume. 
  4. Adăugați buchetele de conopidă și fierbeți pentru 8-10 minute la foc potrivit. 
  5. Îndepărtați vasul de pe sursa de foc, adăugați laptele praf și pasați cu blenderul.
  6. Potriviți gustul cu sare și piper.
  7. Serviți supa caldă cu icre pe deasupra.

 Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

supa_crema_conopida_icre.jpg

  • 1 conopidă
  • 1 l supa pui/ legume
  • 4 linguri lapte praf
  • 50 g icre ( somon, păstrăv ) 
  • sare
  • piper 

 

O altfel de supa, mai creativa, mai gustoasa si mai aromata.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE