Home » Supe și ciorbe » Supa crema de dovleac cu parmezan
Supe și ciorbe

Supa crema de dovleac cu parmezan

Dovleacul tăiat în bucăți, îl introduceți la cuptor pentru o oră sau până când acesta este fraged.
Cu ajutorul unui blender mixați bucățile de dovleac împreună cu condimentele.
Adăugați laptele și supa de pui.
Serviți cu parmezan ras și crutoane.

Credit Foto: Fotolia/ Studio Gi

Poza principala

supa_dovleac_parmezan.jpg

1,5 kg dovleac
jumătate linguriță boia dulce
jumătate linguriță pudră turmeric
400 ml lapte vegetal
300 ml supă pui
3 linguri unt
parmezan
sare
piper

Supa cremă este alegerea ideala pentru cină, iar această rețetă este pe cât de simplă pe atât de delicioasă.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE