- Se spală dovleceii și se pun la fiert timp de 15 minute, împreună cu usturoiul și 4 frunze de mentă.
- După timpul de fierbere se scurg dovleceii de apă și se mixează cu blenderul, împreuna cu brânza de oaie, restul frunzelor de mentă și o linguriță cu zeamă de lămâie. Se mixează până se obține consistența unui piure.
- Se condimentează după gust cu sare și piper.
- Se servește caldă sau rece cu parmezan ras.
Credit foto: Fotolia/ fahrwasser
Poza principala
- 6 dovlecei
- 150 g brânză proaspătă de oaie
- 1 cățel usturoi pisat
- 8 frunze mentă
- sare
- piper
- 20 g parmezan
- zeamă lămâie
Supa cremă este întotdeauna o alegere bună pentru cină! Încearcă aceasta combinație îndrazneața, cremoasă și nutritivă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu