Home » Supe și ciorbe » Supa crema de dovlecei cu branza de oaie
Supe și ciorbe

Supa crema de dovlecei cu branza de oaie

  1. Se spală dovleceii și se pun la fiert timp de 15 minute, împreună cu usturoiul și 4 frunze de mentă.
  2. După timpul de fierbere se scurg dovleceii de apă și se mixează cu blenderul, împreuna cu brânza de oaie, restul frunzelor de mentă și o linguriță cu zeamă de lămâie. Se mixează până se obține consistența unui piure.
  3. Se condimentează după gust cu sare și piper. 
  4. Se servește caldă sau rece cu parmezan ras.

 Credit foto: Fotolia/ fahrwasser

Poza principala

supa_crema_dovlecei_branza.jpg

  • 6 dovlecei 
  • 150 g brânză proaspătă de oaie
  • 1 cățel usturoi pisat
  • 8 frunze mentă
  • sare
  • piper
  • 20 g parmezan
  • zeamă lămâie 
Supa cremă este întotdeauna o alegere bună pentru cină! Încearcă aceasta combinație îndrazneața, cremoasă și nutritivă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.