Home » Supe și ciorbe » Supa-crema de dovlecei
Supe și ciorbe

Supa-crema de dovlecei

1. Taie ceapa si cartofii in cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare si ulei. Cand sunt aproape fierti, adauga dovleceii taiati cubulete si buchetelele de broccoli.

2. Dupa ce au fiert toate legumele, scurge-le de zeama si trece-le printr-o sita sau paseaza-le cu furculita.

3. Adauga margarina si subtiaza cu zeama in care au fiert legumele pana obtii consistenta dorita. Potriveste gustul de sare, incorporeaza smantana si lasa pe foc sa dea intr-un clocot.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

shutterstock_74729845_mica.jpg

1 kg dovlecei
300 g cartofi
1 ceapa
2-3 buchetele broccoli
2 linguri cu margarina
100 ml smantana de soia
2 linguri cu ulei de masline
sare

Usor de pregatit, hranitoare si plina de gust.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.