- Toacă ceapa mărunt și călește-o în untul topit amestecat cu ulei de măsline.
- Adaugă cartofii tăiați rondele și usturoiul tocat.
- Presară un vârf de cuțit cu boia iute și amestecă frecvent.
- Taie ciupercile și adaugă-le peste cartofi.
- Toarnă supa de legume clocotită și lasă totul pe foc mediu pentru 25 minute.
- Pasează totul la blender împreună cu frunzulițele de cimbru.
- Servește supa caldă cu crutoane.
Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana
Poza principala
- 200 g hribi
- 30 g unt
- 2 cartofi
- 2 căței usturoi
- 2 linguri ulei măsline
- 1 ceapă
- 1,5 l supă legume
- boia iute
- sare
- piper
- 1 crenguță cimbru
Dacă îți plac supele catifelate și aromate, aceasta este o rețetă pe care trebuie să o încerci.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu