Home » Supe și ciorbe » Supa crema de hribi
Supe și ciorbe

Supa crema de hribi

  1. Toacă ceapa mărunt și călește-o în untul topit amestecat cu ulei de măsline.
  2. Adaugă cartofii tăiați rondele și usturoiul tocat.
  3. Presară un vârf de cuțit cu boia iute și amestecă frecvent.
  4. Taie ciupercile și adaugă-le peste cartofi. 
  5. Toarnă supa de legume clocotită și lasă totul pe foc mediu pentru 25 minute.
  6. Pasează totul la blender împreună cu frunzulițele de cimbru.
  7. Servește supa caldă cu crutoane.

 Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana

Poza principala

supa_crema_hribi.jpg

  • 200 g hribi
  • 30 g unt
  • 2 cartofi 
  • 2 căței usturoi
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă
  • 1,5 l supă legume
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • 1 crenguță cimbru
Dacă îți plac supele catifelate și aromate, aceasta este o rețetă pe care trebuie să o încerci.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.