Home » Supe și ciorbe » Supa crema de legume coapte
Supe și ciorbe

Supa crema de legume coapte

1.Spală legumele în coajă și taie în patru roșiile, morcovii, țelina și pătrunjelul rădăcină pe lung, în fâșii.

2.așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune lângă și ardeii capis, presară sare și piper deaupra și dă la cuptr pentru o oră sau mai puțin (legumele să fie coapte).

3.Curăță ardeii de coajă și semințe și pune-le într-un blender împreună cu legumele strecurate de supă.

4.Zdrobește-le de câteva ori, diluează cu apă plată și asezonează cu sare și piper prospăt măcinat.

5.Servește supa-cremă de legume coapte cu frigărui de mozzarella și crutoane de pâine.

 

credit foto: © lapsha_maria – Fotolia.com.j

Poza principala

supa_crema_de_legume_coapte_fotolia_51112995_subscription_xl.jpg_c_lapsha_maria_-_fotolia.com_mica.jpg

1 kg roșii

3-4 ardei capia

2 morcovi

1 pătrunjel rădăcină

½ țelină

sare

piper

ulei

Adu bogatia toamnei la tine in farfurie!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE