1.Spală legumele în coajă și taie în patru roșiile, morcovii, țelina și pătrunjelul rădăcină pe lung, în fâșii.
2.așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune lângă și ardeii capis, presară sare și piper deaupra și dă la cuptr pentru o oră sau mai puțin (legumele să fie coapte).
3.Curăță ardeii de coajă și semințe și pune-le într-un blender împreună cu legumele strecurate de supă.
4.Zdrobește-le de câteva ori, diluează cu apă plată și asezonează cu sare și piper prospăt măcinat.
5.Servește supa-cremă de legume coapte cu frigărui de mozzarella și crutoane de pâine.
credit foto: © lapsha_maria – Fotolia.com.j
Poza principala
Galerie foto
1 kg roșii
3-4 ardei capia
2 morcovi
1 pătrunjel rădăcină
½ țelină
sare
piper
ulei
Adu bogatia toamnei la tine in farfurie!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu