Home » Supe și ciorbe » Supa crema de legume cu creveti
Supe și ciorbe

Supa crema de legume cu creveti

  1. Curățați legumele și puneți-le într-o oală cu 500 ml apă.
  2. Adăugați sare și fierbeți pentru aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt moi.
  3. Cu un blender vertical procesați legumele pentru a obține un piure cremos.
  4. Adăugați pasta de tomate.
  5. Într-o tigaie puneți untul la topit și adăugați creveții spălați și decorticați.
  6. Sotați pentru 2 minute. 
  7. Condimentați cu sare, boia și piper, după gust.
  8. Adăugați mărarul tocat. 
  9. Repartizați supa în boluri și adăugați creveții.

   Credit Foto: Fotolia/ Maksim Shebeko

 

Poza principala

supa_crema_de_legume_cu_creveti.jpg

  • 2 morcovi
  • 1 cartof mare 
  • 200 g conopidă
  • 2 tije țelină
  • 2 linguri pastă tomate
  • 400 g creveți
  • 40 g unt
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia iute
Crema de legume cu creveti pentru un pranz in familie.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.