- Curățați legumele și puneți-le într-o oală cu 500 ml apă.
- Adăugați sare și fierbeți pentru aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt moi.
- Cu un blender vertical procesați legumele pentru a obține un piure cremos.
- Adăugați pasta de tomate.
- Într-o tigaie puneți untul la topit și adăugați creveții spălați și decorticați.
- Sotați pentru 2 minute.
- Condimentați cu sare, boia și piper, după gust.
- Adăugați mărarul tocat.
- Repartizați supa în boluri și adăugați creveții.
Credit Foto: Fotolia/ Maksim Shebeko
Poza principala
- 2 morcovi
- 1 cartof mare
- 200 g conopidă
- 2 tije țelină
- 2 linguri pastă tomate
- 400 g creveți
- 40 g unt
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- boia iute
Crema de legume cu creveti pentru un pranz in familie.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu