1. Incalziti uleiul intr-o cratita medie. Caliti usturoiul, ciupercile si spanacul pentru 4 minute. Asezonati cu mirodeniile pentru pui.
2. Adaugati pasta de supa de pui si de ciuperci peste legume, amestecand continuu. Micsorati focul si lasati sa se caleasca pentru 10 minute .
3. Adaugati restul legumelor si lasati sa se caleasca pentru cateva minute.
4. Condimentati usor cu piper, daca e necesar. Luati de pe foc supa crema de legume, adaugati smantana si coriandrul pentru gust si garnisire.
5. Serviti supa de legume calda, cu paine prajita sau bagheta.
2 linguri ulei
2 catei de usturoi, pisati
250g ciuperci, tocate
400g spanac, tocat
2 lingurite condiment de pui
1l apa fierbinte
1 plic supa de pui, 1 plic supa de ciuperci, amandoua dizolvate in 125ml(1/2 cana) de apa pentru a forma o pasta
200-250g legume inghetate
3 linguri de smantana (optional)
piper proaspat macinat
60g coriandru proaspat, tocat (optional)
pacat de spanac