Home » Supe și ciorbe » Supă-cremă de linte galbena si verde
Supe și ciorbe

Supă-cremă de linte galbena si verde

1.Pune lintea la fiert în apă cât s-o acopere. Las-o să fiarbă la foc mediu 30 de minute.

2.Separat, taie ceapa și usturoiul mărunt și călește-le ușor. Adaugă morcovul ras și roșiile decojite și tăiate în cubuleţe.

3.Pune toate legumele călite peste linte și lasă-le să fiarbă toate un sfert de oră.

4.Ia de pe foc, dă deoparte un morcov fiert și bagă restul legumelor la blender.

5.Potrivește gustul de sare și piper.

 

Știai? Lintea, prin compușii săi,  ajută la scăderea colesterolului și la refacerea globulelor roșii.

 

Supă cremă de ardei grași

Poza principala

supa_crema_fotolia_32168162_subscription_xxl.jpg_c_melpomene_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g de linte amestec

2 cepe

2 morcovi

1 căţel de usturoi

4 roșii

3 linguri cu ulei

sare

piper

 

Supă-cremă de gulii

Usoara si hranitoare, serveste supa crema de linte fie la pranz, fie la cina.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.