Home » Supe și ciorbe » Supa crema de piersici
Supe și ciorbe

Supa crema de piersici

  1. Piersicile tăiate bucățele se transformă într-un piure blenderul.
  2. Adăugați pepenele tăiat bucăți, menta tocată și sucul de la lămâie. 
  3. Mixați totul pâna la consistența unui piure cremos. 
  4. Lăsați la rece pentru câteva ore. 
  5. Decorați cu frunze de mentă si opțional o linguriță de iaurt cremos.

   Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

supa_piersici_pepene_galben_menta.jpg

  • 1 pepene galben mărime mică
  • 5 piersici coapte bine
  • 1 lămâie
  • 10 frunze mentă
Încearcă acest antreu răcoritor în zilele toride de vară! O supă inedită, aromată și colorată!
Numar de portii
4-5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.