Home » Supe și ciorbe » Supa crema de porumb cu smantana
Supe și ciorbe

Supa crema de porumb cu smantana

1.Călește ceapa și boabele de porumb în untul topit. Când a devenit translucidă, adaugă supa limpede de legume/pui, acoperă și lasă să fiarbă 20 de minute.

2.Pune sare și piper după gust și dacă porumbul s-a fiert, bagă mixerul vertical și zdrobește boabele. În funcție de preferință, mai poți lăsa câteva boabe de porumb întregi.

3.Adaugă smântâna, lasă să dea un clocot și stinge focul. Serveste cu patrunjel.

credit foto: © 18042011 – Fotolia.com

Poza principala

supa_crema_de_porumb_fotolia_54072736_subscription_xxl.jpg_c_18042011_-_fotolia.com_mica.jpg

6 porumbi

1 ceapă 

60 g unt

1 l supă de legume/pui

250 g smântână

patrunjel verde

sare

piper

Cu un gust surprinzator, supa crema de porumb este delicioasa pentru o cina în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.