Home » Supe și ciorbe » Supa crema de rosii
Supe și ciorbe

Supa crema de rosii

1. Incalzeste untul intr-o oala mare. Pune ceapa, usturoiul si morcovul si lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga cartofii si mai lasa pe foc inca 5 minute.

2. Adauga pasta de tomate, zeama de legume, piperul si frunzele de busuioc, pastrand cateva pentru garnisire. Amesteca si lasa la fiert 10 minute.

Supa de pui cu legume

3. Pune la blender amestecul pana obtii o mixtura omogena. Toarna inapoi in oala de supa, amesteca laptele si reincalzeste pana sa fiarba. Presara frunzele de busuioc ramase si serveste supa crema de rosii alaturi de paine cu usturoi.

Supa de rosii

Poza principala

rexfeatures_442619cmica.jpg

25g de unt
2 cepe mari, curatate si taiate marunt
2 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
1 morcov, curatat si taiat marunt
2 cartofi, curatati si taiati
2 linguri de pasta de tomate
1,25kg de rosii coapte, taiate marunt
600ml de zeama de legume
piper
frunze de busuioc proaspete, rupte
300ml lapte gras
paine cu usturoi, pentru servire

O supa crema de rosii delicioasa si extrem de hranitoare. Vara, puteti pune si cuburi de gheata cand o serviti, pentru o racorire garantata.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.