Ceapa si cartofii taiati cubulete se calesc usor in putin ulei. Se pudreaza cu faina si adauga treptat aproximativ 1-1,5 litri de apa. Se adauga si sfecla rosie, busuiocul si tarhonul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.
Cand s-au fiert, fie se paseaza cu robotul de mana fierbinte fiind, fie se lasa sa se raceasca si se paseaza in blender.
Supa crema de sfecla rosie se serveste simpla sau cu crutoane.
Mie personal mi-a placut mult mai mult rece decat calda. Deci merge si ca o supa racoritoare!
Descopera si alte retete Ama in Bucatarie:
Poza principala
Galerie foto
3-4 cartofi
1 ceapa
putin ulei
4 linguri de faina
busuioc, tarhon
aprox 500 gr sfecla rosie
Nu mai e demult un secret ca imi plac supele crema, dar mai nou am dezvoltat o pasiune pentru supele cat mai colorate. Iar aceasta supa-crema de sfecla rosie are cea mai frumoasa culoare din lume! :)
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu