1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste bucatile de pui. Scoate-le pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
2. Lasa doar 15ml de ulei in oala si pune din nou puiul. Adauga morcovul, telina, ceapa, boabele de piper, usturoiul, buchetul garni si apa si lasa la fiert timp de 40 de minute la foc mediu.
3. Trece amestecul printr-o strecuratoare si pune lichidul in oala. Indeparteaza carnea de pui de pe oase si taie-o in bucati mici. Adauga cartofii dulci in lichid si lasa-i la fiert pana se inmoaie.
4. Adauga frunzele de spanac si fierbe-le pana se ofilesc. Pune puiul in oala si toarna laptele batut. Asezoneaza cu sare si piper si incalzeste supa fara sa o lasi sa fiarba. Garniseste cu feliile de paine prajita.
15ml ulei
1kg de bucati de pui
1 morcov, taiat marunt
2 tulpini de telina, taiate marunt
1 ceapa, taiat marunt
6 boabe de piper negru
2 catei de usturoi, taiat marunt
1 buchet garni
1,5 l de apa
800g de cartofi dulci, curatati si taiati
2 buchete de spanac, taiat
125ml de lapte batut
Sare si piper dupa gust
Paine toast
Adaugă comentariu