Home » Supe și ciorbe » Supa-crema de sparanghel
Supe și ciorbe

Supa-crema de sparanghel

Pune la fiert un litru de apa cu o lingura de zahar si un praf de sare. Cand clocoteste apa, adauga sparanghelul curatat si taiat in bucati de 3-4 cm.

Lasa sa fiarba zece minute, pana cand se inmoaie, scoate sparanghelul si zdrobeste-l bine. Pastreaza cateva varfuri pentru decor.

Separat, caleste faina in untul topit. Stinge cu zeama in care a fiert sparanghelul si lasa sa dea in cateva clocote.

Incorporeaza pasta de sparanghel, smantana si vinul. Potriveste gustul de sare, piper si nucsoara si lasa sa dea in cateva clocote.

Presara, dupa ce s-a racit, cateva varfuri de sparanghel si serveste.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

shutterstock_53454274_mica.jpg

500 g sparanghel  
1 lingura cu zahar  
2 linguri cu unt  
40 g faina
200 ml smantana  
150 ml pahar cu vin  
nucsoara  
sare, piper

Daca-l fierbi prea mult, sparanghelul se va inmuia si nu va mai fi la fel de gustos si crocant.
Numar de portii
4
Calorii
375
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.