Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supa crema de telina cu smantana vegetala

  1. Se incinge uleiul într-o cratiță peste care se adaugă usturoiul tocat, ceapa și țelina tățată în cuburi.
  2. Se menține totul pe foc pentru 5 minute. 
  3. Adaugă supa de legume și fierbe pentru 10-15 minute. 
  4. Transferă supa într-un blender și mizează până obții un piure cremos. 
  5. Adaugă smântâna și mixează pentru 30 secunde. 
  6. Asezonează cu sare după gust.
  7. Servește cu semințe de dovleac și pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ olhaafanasieva

Poza principala

crema_de_telina.jpg

  • 2 linguri ulei măsline
  • 2-3 căței usturoi
  • 1 ceapă roșie tocată
  • 300 g țelină
  • 300 ml supă legume
  • 200 ml smântână vegetală
  • 70 g semințe dovleac
Ai musafiri care țin un regim vegetarian și nu știi cum să-i surprinzi? Încearcă această cremă de țelină cu smântână vegetală și servită cu semințe.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE