- Se incinge uleiul într-o cratiță peste care se adaugă usturoiul tocat, ceapa și țelina tățată în cuburi.
- Se menține totul pe foc pentru 5 minute.
- Adaugă supa de legume și fierbe pentru 10-15 minute.
- Transferă supa într-un blender și mizează până obții un piure cremos.
- Adaugă smântâna și mixează pentru 30 secunde.
- Asezonează cu sare după gust.
- Servește cu semințe de dovleac și pătrunjel tocat.
Credit Foto: Fotolia/ olhaafanasieva
Poza principala
- 2 linguri ulei măsline
- 2-3 căței usturoi
- 1 ceapă roșie tocată
- 300 g țelină
- 300 ml supă legume
- 200 ml smântână vegetală
- 70 g semințe dovleac
Ai musafiri care țin un regim vegetarian și nu știi cum să-i surprinzi? Încearcă această cremă de țelină cu smântână vegetală și servită cu semințe.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu