- Spălați urzicile și curățați cartofii.
- Tocați urzicile și ceapa, iar cartofii tăiați-i cuburi.
- Într-o oală de supă, adugați uleiul iar când acesta se încinge adăugați urzicile, cartofii și ceapa.
- Lăsați la foc mic pentru aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
- Turnați apa și când atinge punctul de fierbere, acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă pentru 25 de minute.
- Când este gata, pasați cu un blender pentru a obține o consistență cremoasă.
- Condimentați cu sare și piper, adăugați laptele praf și mixați pentru încă 20 de secunde.
- Serviți supa caldă cu ouă prăjite.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 150 g cartofi
- 1 ceapă
- 300 g urzici
- 2 linguri ulei măsline
- 1 l apă
- 2 linguri lapte praf
- sare
- piper
- 4 ouă
Această supă este mai mult decât sănătoasă și aromată. O încercați?
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu