Home » Supe și ciorbe » Supa crema de urzici cu oua
Supe și ciorbe

Supa crema de urzici cu oua

  1. Spălați urzicile și curățați cartofii.
  2. Tocați urzicile și ceapa, iar cartofii tăiați-i cuburi.
  3. Într-o oală de supă, adugați uleiul iar când acesta se încinge adăugați urzicile, cartofii și ceapa.
  4. Lăsați la foc mic pentru aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
  5. Turnați apa și când atinge punctul de fierbere, acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă pentru 25 de minute.
  6. Când este gata, pasați cu un blender pentru a obține o consistență cremoasă.
  7. Condimentați cu sare și piper, adăugați laptele praf și mixați pentru încă 20 de secunde. 
  8. Serviți supa caldă cu ouă prăjite. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

supa_crema_urzici_oua_ochi.jpg

  • 150 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 300 g urzici
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 l apă
  • 2 linguri lapte praf
  • sare
  • piper 
  • 4 ouă
Această supă este mai mult decât sănătoasă și aromată. O încercați?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE