Home » Supe și ciorbe » Supa crema de usturoi
Supe și ciorbe

Supa crema de usturoi

  1. Curățați usturoiul și frecați-l cu sare până când obțineți o pastă omogenă.
  2. Adăugați peste pasta de usturoi smântâna lichidă.
  3. Orezul se fierbe separat.
  4. Omgenizați ingredientele și turnați amestecul peste supa de legume.
  5. Adăugați orezul fiert în prealabil și fierbeți totul 5-6 minute.
  6. Serviți supa cu crutoane și pătrunjel tocat.

  Credigt Foto: Fotolia/ Peteers

Poza principala

supa_de_usturoi.jpg

  • 3 căpățâni usturoi
  • 250 ml smântână
  • 1 l supă legume
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 linguri orez
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper
Nu poți refuza o astfel de supă. Este aromată și ideală pentru întărirea imunității.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.