- Îndepărtați capetele firului de sparanghel și tăiați sparanghelul în rondele.
- Gătiți sparanghelul în apă fiartă pentru 10 minute.
- Într-un vas puneți laptele la fiert, adăugați un praf de sare și rondele de sparanghel.
- Lăsați să fiarbă pentru 12-15 minute la foc mic.
- Adăugați ardeiul iute tocat și nucșoara.
- Pasați compoziția cu un blender până obțineți textura unei creme fine.
- Dizolvați amidonul cu apa și turnați amestecul în supă.
- Lăsați pe foc pentru încă 2 minute.
- Bateți smântâna scoasă de la rece și piperați.
- Serviți supa caldă cu această frișcă obținută.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 1 kg sparanghel
- 100 ml smântână lichidă
- 75 ml lapte
- 1 ardei roșu iute
- 1 vf cuțit nucșoară
- sare
- piper
- 1 lingură apă
- 1 linguriță amidon porumb
- 2 lingurițe ulei
Cină rafinată și elegantă, potrivită pentru cele mai speciale ocazii.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu