Home » Supe și ciorbe » Supa crema de sparanghel
Supe și ciorbe

Supa crema de sparanghel

  1. Îndepărtați capetele firului de sparanghel și tăiați sparanghelul în rondele. 
  2. Gătiți sparanghelul în apă fiartă pentru 10 minute. 
  3. Într-un vas puneți laptele la fiert, adăugați un praf de sare și rondele de sparanghel.
  4. Lăsați să fiarbă pentru 12-15 minute la foc mic.
  5. Adăugați ardeiul iute tocat și nucșoara.
  6. Pasați compoziția cu un  blender până obțineți textura unei creme fine. 
  7. Dizolvați amidonul cu apa și turnați amestecul în supă. 
  8. Lăsați pe foc pentru încă 2 minute.
  9. Bateți smântâna scoasă de la rece și piperați.
  10. Serviți supa caldă cu această frișcă obținută. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

supa_crema_sparanghel.jpg

  • 1 kg sparanghel
  • 100 ml smântână lichidă
  • 75 ml lapte
  • 1  ardei roșu iute
  • 1 vf cuțit nucșoară
  • sare
  • piper
  • 1 lingură apă
  • 1 linguriță amidon porumb 
  • 2 lingurițe ulei 
Cină rafinată și elegantă, potrivită pentru cele mai speciale ocazii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.