Supe și ciorbe

Supă cu afumătură (rețetă rusească)

•Pune la încălzit supa. Când stă să dea în clocot, adaugă cartoful și lasă-l să fiarbă 5-10 minute. 

•Într-o tigaie, rumenește baconul feliat, chorizo și carnea afumată tăiată cubulețe. 

•Când s-au călit, adaugă ceapa și morcovul, iar după ce și acestea s-au înmuiat pune castraveții tăiați cuburi. După 5 minute pune pasta de tomate, paprika și, opțional, caperele. 

•Toarnă supa peste amestecul de cărnuri și legume și lasă să fiarbă 5-10 minute pe foc mic.

•Servește supa cu afumătură felii de lămâie, smântână, câteva măsline feliate, pper negru proaspăt măcinat și, după gust, mărar tocat mărunt.

 

 

Supă de chimen

Poza principala

fotolia_52116999_subscription_xxl.jpgc_ccat82_-_fotolia.com_mica.jpg

1,2 l supă limpede de carne/legume/apă

1 ceapă mare tăiată

1 morcov mare ras

70 g bacon/pancetta

100 g chorizo/cârnați afumați feliați

160 g carne afumată (pui/vită)

3 castraveți murați

3 lingurițe cu pastă de tomate

½ linguriță cu paprika

1 cartof mare tăiat cubulețe

2 lingurițe cu capere (opțional)

 

Pentru servire:

Lămâie feliată

Smântână

Măsline verzi

Piper negru măcinat

Mărar tocat (opțional)

 

Supă picantă de porc

De pe meleaguri rusești și ucrainiene, iată o rețetă de supă cu afumătură, cu gust bogat și de neuitat.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE