Home » Supe și ciorbe » Supa cu dovleac, cartof dulce si lapte de cocos
Supe și ciorbe

Supa cu dovleac, cartof dulce si lapte de cocos

Foto
Thinkstock/ getty images
Dovleac, cartof dulce, praz și lapte de cocos, trecute prin blender și servite sub forma de supă cremă.
supa_dovleac_cu_lapte_de_cocos_si_cartof_dulce.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 8

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 1 praz, tocat
  • 450 g dovleac, tăiat cuburi
  • 350 g cartofi dulci, tăiați cuburi
  • 1 l supă legume
  • 300 ml lapte de cocos

 Modalitate de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o oală de supă.
  2. Adăugați ceapa și prazul și gătiți până se înmoaie.
  3. Adăugați dovleacul tăiat cuburi, cartoful dulce și supa de legume.
  4. Aduceți supa în punctul de fierbere, acoperiți vasul cu un capcac și lăsați la foc mic pentru 15-20 de minute, până când legumele sunt fierte.
  5. Cu un blender pasați legumele până obțineți un piure cremos și încorporați laptele de cocos.
  6. Potriviți gustul cu sare și piper și serviți imediat.

 

Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE