1.Pisează piperul în mojar. Curăţă şi mărunţeşte căţeii de usturoi. Taie piepţii de pui în bucăţi mici.
2.Încinge uleiul într-o oală. Pune piperul şi usturoiul şi lasă un minut.
3.Toarnă supa de pui şi laptele de cocos în tigaia cu ulei şi usturoi. Ține la foc moderat. După ce dă în clocot, pune bucăţelele de piept de pui şi ţine încă 20 de minute la fiert.
4.Spre finalul timpului de fierbere, adaugă zeama de lămâie, potriveşte de sare şi piper.
5.Umple bolurile de supă şi decorează cu morcov ras şi frunzuliţe de coriandru. Serveşte îndată !
Truc: În lipsa laptelui de cocos, care-i dă gustul puternic asiatic, poţi pregăti supa cu lapte de vacă.
500 ml lapte de cocos
300 ml supă de pui
3 piepţi de pui
2 căţei de usturoi
1 lingură de ulei
zeama de lămâie
piper roşu
frunze de coriandru
morcov ras (pentru decor)
sare
piper
Adaugă comentariu